Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ??

Πολλοί ανθρωποι ρωτανε αφου υπαρχει ο θεος γιατι δεν τον βλέπω?
η απάντηση ερχεται μεσα απο την θεωρια του ευκλιδη των τριων διαστασεων με επιστημονικες αποδειξεις
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ-ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΑΤΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
η θεωρια της σχετικοτητας λόγω του πειραματος του CERN και σε συνεπεια την ταχυτητα των νετρινων
σας παραθετουμε το αποσπασμα απο την wikipaidia..βγαζοντας ο καθενας τα συμπερασματα του
((Το 2011, το πείραμα "OPERA" (Oscillation Project with Emulsion-tRacking Apparatus), με ανιχνευτή ο οποίος βρίσκεται εγκατεστημένος κάτω από την οροσειρά Γκραν Σάσσο στην Ιταλία για να "μετρά" τα νετρίνο που διαφεύγουν από τοCERN, ανακοίνωσε ότι οι χειριστές του ανιχνευτή μέτρησαν χρόνο άφιξης των νετρίνο τέτοιο που αντιστοιχεί σε ταχύτητά τους ελαφρά μεγαλύτερη αυτής του φωτός κατά 0,0024%. Αν αυτό ήταν αλήθεια θα ήταν αντίθετο με τη θεωρία της σχετικότητας και οι ερευνητές του "OPERA" κάλεσαν άλλες ομάδες να ελέγξουν τις μετρήσεις. Τον Μάρτιο του 2012 το πείραμα "ICARUS"[1] ανακοίνωσε ότι μέτρησε την ταχύτητα των νετρίνων να είναι ίδια με την ταχύτητα του φωτός και δεν επιβεβαίωσε τις μετρήσεις του πειράματος "OPERA"))

Ομιλία Δρ. Βάλιας Λύρατζη (Διδάκτωρ Αστροφυσικής, Πανεπιστημίου Αθηνών) με τίτλο: Ο παράξενος κόσμος της Θεωρίας της Σχετικότητας

Η Θεωρία της Σχετικότητας που διατύπωσε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι σε όλους γνωστή από την πρόβλεψη μιας σειράς παράδοξων γεγονότων που συμβαίνουν στο Σύμπαν και τα οποία με την πάροδο του χρόνου αποδείχθηκαν και πειραματικά. Σύμφωνα με τη θεωρία της Σχετικότητας, η ταχύτητα ενός σώματος μέσα στο ορατό Σύμπαν, παρά την αντίθετη γνώμη της κλασικής Νευτώνειας Φυσικής, δεν μπορεί να ξεπεράσει την ταχύτητα του φωτός. Ο χώρος και ο χρόνος μπορούν να παραμορφωθούν, να επιμηκυνθούν και να συμπιεστούν. Σύμφωνα με τη Θεωρία της Σχετικότητας, η μάζα ενός σώματος δεν παραμένει σταθερή, αν μεταβάλλεται η ταχύτητά της, ενώ μπορεί να μετατραπεί σε καθαρή ενέργεια με βάση την περίφημη σχέση Ε = mc2, που αποτέλεσε τη θεωρητική βάση της πρώτης ατομικής βόμβας. Αυτό, όμως, που δεν είναι ευρύτερα γνωστό, είναι ότι ο Αϊνστάιν απέδειξε ότι ολόκληρο το παρατηρούμενο και μετρούμενο Σύμπαν δεν είναι παρά μια εικόνα του πραγματικού Σύμπαντος. Όσα οι ανθρώπινες αισθήσεις αντιλαμβάνονται σαν ύλη ή ενέργεια, για τη Θεωρία της Σχετικότητας, δεν είναι παρά μια καμπύλωση του τρισδιάστατου χώρου. Και επειδή ο χώρος είναι ένα αισθητό τίποτα, ένα πύκνωμα ύλης δεν είναι παρά μια καμπύλωση του τίποτα, το οποίο ο εγκέφαλός μας, και μόνο αυτός, μετασχηματίζει σε κάτι που ονομάζουμε και αντιλαμβανόμαστε σαν ύλη.

Η ομιλία της Δρ. Βάλιας Λύρατζη "Ο παράξενος κόσμος της Θεωρίας της Σχετικότητας" έγινε στη Διαδραστική Έκθεση του Ιδρύματος Ευγενίδου, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του αφιερώματος της Διαδραστικής Έκθεσης στον Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου