Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΜΑΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΕΟΥ)

Λιγα λογια με το τι θα δουμε στο μουσειο δημιουργίας απο τον θεό!!
θα δειτε και πολλα αλλα για να περιειγηθειτε ζωντανα στο μουσειο πατήστε εδώ >>


Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι η σημερινή αποδειξη για την υπαρξη των δεινοσαυρων, αλλά ό, τι συνέβη στο παρελθόν; Δείτε ένα ορυχείο άνθρακα, και έναν σκελετό δεινοσαύρου υπό ανασκαφή. Μάθετε γιατί δύο επιστήμονες μπορούν να καταλήξουν σε διαφορετικά συμπεράσματα από τα ίδια στοιχεία.



Μάθετε για τα στοιχεια της βίβλου και οι αποδείξεις αυτων σε εκθέματα με αλιθηνές ρεπλικες της εποχής εκείνης
Αυτή η ευρεία οθόνη, εντυπωσιακή παρουσίαση βίντεο συνοψίζει τις έξι ημέρες της δημιουργίας, όπως καταγράφεται στη Γένεση. Τέλεια δημιουργία του Θεού του κόσμου αποκαλύπτεται σε εκπληκτικά χρώματα και αποδείξεις.
Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε. . . "(Γένεση 1:1). Το δωμάτιο αυτό επιβεβαιώνει επιστημονικά αυτό το στίχο σε μια εκπληκτική παρουσίαση. Δεκαπέντε βίντεο βιτρίνα τα θαύματα της δημιουργίας του Θεού και να αποδείξει τη φροντίδα του μέσα από τις περίπλοκες λεπτομέρειες του σχεδιασμού.
Οι πολυάριθμες συνέπειες της αμαρτίας φαίνονται καθαρά σε αυτό το έκθεμα. Και ένα animatronic πολλων ετων εξηγεί τι συνέβη στους απογόνους του Αδάμ. Αναρωτηθήκατε ποτέ, όπου ο Κάιν πήρε τη γυναίκα του και εφυγε ή οι καταστροφες σε παγκόσμιο επίπεδο ακόμα και μεχρι τώρα;
Αυτό πλήρους κλίμακας διατομή του κιβωτό αντιπροσωπεύει μόνο το ένα τοις εκατό της πραγματικής κιβωτού. Εξετάζουμε την κατασκευή, τα εργαλεία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατασκευή ενός σκάφους για να επιβιώσει μια παγκόσμια πλημμύρα.
Πολλά βίντεο, λεπτομερείς ενδείξεις, μια εκπληκτική τοιχογραφία και διοράματα του Αγίου Όρους της ελλαδας και το Grand Canyon εξηγήσει πολλά από τα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την παγκόσμια πλημμύρα των ημερών του Νώε.
Αποκαλύπτει ό, τι η φυσική επιλογή τι μπορει να κανει. Ένα  σπήλαιο διαθέτει ζωντανά, τυφλά ψάρια των σπηλαίων, που δείχνει πώς η φυσική επιλογή επιτρέπει στους οργανισμούς να προσαρμοστούν, αλλά δεν εξελίσσονται.(ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ) Θα αποκαλύψει επίσης την αλήθεια για βακτήρια ανθεκτικά στα αντιβιοτικά.


 Μετά την αμαρτία του Αδάμ, η ανθρωπότητα χρειάζεται ένα Λυτρωτή, ο τελευταίος αφθαρτος άνθρωπος ειναι ο αδάμ, μετα την αμαρτία ερχεται ο ίδιος ο υος του θεου και θεός ο Ιησούς Χριστός. Ακούστε το ευαγγέλιο όπως η γέννηση του Χριστού, ο θάνατος, η ανάσταση και η τελική απόδοση είναι κοινές σε αυτή τη σαφή και ισχυρή παρουσίαση. Ολα με αποδείξεις



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου