Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΥΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ!

ο πουλιανος πως τον παει τοσο πισω τον αρχανθρωπο γνωριζεις?
με την μεθοδο μηπως της Ραδιοχρονολόγησης του Άνθρακα 14 μηπως με την μεθοδο δενδροδακτυλίων που εναι η πιο σιγουρη?
μηπως με την μεθοδο αργου? 
μηπως με την μεθοδο Θερμοφωταύγειας, με Νετρόνιων κα αλλων συχρονων σιγουρων μεθόδων οχι
οχι φιλε δυστηχως (δες αυτο το πηρα ακριβως οπως το εχει η wikipaidia Διόρθωση[Επεξεργασία]

Έχουν δημιουργηθεί διορθωτικά διαγράμματα δενδροδακτυλίων (κυρίως ελάτων) συναρτήσει τής συγκέντρωσης C-14. Διάφορες ερευνητικές ομάδες συμφωνούν απόλυτα στις καμπύλες διόρθωσης μεγάλης περιόδου, διαφωνούν όμως στις καμπύλες δραστικών μεταβολών μικρής περιόδου.
Στις αρχές τής δεκαετίας τού 60, τρία εργαστήρια δενδροχρονολογήσεως, (Tuson, La Jolla και Φιλαδέλφεια), υπολόγισαν τη ραδιοανθρακική ηλικία, με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια, μιας σειράς δειγμάτων ξύλου, τού Pinus Aristata. Κάλυψαν όλη τη χρονική περίοδο, από σήμερα ως το 5.350 π.Χ. Η διαφορά σε αυτή την ηλικία, μεταξύ δένδρων και ραδιοάνθρακα, είναι 900 έτη.)
-------με την μεθοδο του δαρβινισμου τα βρηκε ολα αυτα πηγα εκει ειπε και εκανα κατι εξυπνο πηρα χωμα μελετησα τα πετρωματα και καταλαβα οτι απο την ηλικια των πετρωματων αυτη ειναι η ηλικια του αρχανθρωπου..προσεξε τωρα πηγαινε να δεις την στυλη των δαρβινιστων με τα πετρωματα ηυ οποια εχει καταρευτη γιατι!? Επειδη εχουν βρεθει σκελετοι σε πετρωματα και ανθρωπινα οστα που ειναι σχεδον στην δημιουργια του κοσμου οπως λενε αυτη
εχουν βρεθει ανθρωπινα μηριαια οστα μαζι με οστα δεινοσυαρων,πατημασιες υπαρχουν πολλες χιλιαδες αποδειξεις
το βασικοτερο το εχω γραψει σε πολλα αρθρα οτι στην ελλαδα μιλαγαμε για μασονεια και το ελεγε η διαφθαρμενη με το χρημα πλεον εκκλησια δυστηχως (υπαρχουν και φωτεινα σημεια δεν ειναι ολοι οι παπαδες το ιδιο) και βλεπουμε τωρα το 2013 οτι η ελλαδα διοικειται απο αυτους αυτα ειναι τα αποτελεσματα μας

μια σοβαρη αποδειξη ειναι το κυτταρεο d το ποιο παραγει μια ορμονη την χρωματοσυνη η οποια εχει 28 η 16 αμινοξεα (ολα αυτα εγκυκλοπαιδιες και wikipaidia) αθεοι επιστημονες πλεον εχουν αποδειχτει επισημα σε εκμπμπες και σε επιστημονικα αρθρα σε περιοδικα οτι ειναι η υπογραφη ενος πολιτισμενου αρχαιου πολιτισμου πριν τον ανθρωπου εγω το λεω αγια τριαδα θεος
μπιτε wikipaidia
αριστοτελης μιλαει για εναν δημιουργο του συμπαντος
πλατωνας περι ερμητικων κειμενων μιλαει για τις 10 εντολες και για 1 και μοναδικο και τριποστατο θεο
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ του δωσανε το0 κονιο
η wikipaidia λεει τα εξης
Παρ' όλα αυτά, το Μάιο του 2012, πραγματοποιήθηκε εκ νέου η δίκη του Σωκράτη από Συμβούλους του Αρείου Πάγου και γνωστούς δικηγόρους και δικαστές, χρησιμοποιώντας τους νόμους της εποχής εκείνης, και ως αποτέλεσμα ο Σωκράτης αθωώθηκε για τις κατηγορίες τις οποίες έφερε.
Ο Σωκράτης, όπως και ο Πυθαγόρας, δεν άφησε κανένα σύγγραμμα. Γι' αυτό είναι πολύ δύσκολο να καθοριστεί ακριβώς το περιεχόμενο της φιλοσοφίας του και, πρακτικώς, ότι γνωρίζουμε για τον Σωκράτη προήλθε κυρίως από όσα έγραψαν οι μαθητές του σχετικά με αυτόν, καθώς και ορισμένους συγγραφείς που επικεντρώθηκαν στη μελέτη της προσωπικότητάς του. Κατά τον Σωκράτη ο Θεός δεν φιλοσοφεί, γιατί κατέχει τη σοφία, φιλοσοφεί όμως ο άνθρωπος, που η ύπαρξή του είναι πεπερασμένη.

καλη σας ημερα και παλι και ψαξτε σας παρακαλω ολα αυτα που λενε οι αρχαιοι ελληνες δεν ειναι τυχαια μιλαγανε για την αντλαντιδα που καταποντηστηκε και πολλα αλλα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου