Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΑΘΕΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ)

Σε αυτο το μπλογκ εχουμε αναφερει συνεχωςότι και ο καπιταλισμος και ο κουμουνισμος ειναι φτιαγμενα απο τους ίδιους ανθρωπους που πολεμανε τον ιησου χριστο και εχουν μετατρεψει την εκκλησια σε στα δικα τους υλικα σταθμα!
Ο παραλογισμός και η υποκρισία των Αθεϊστών:
Ειρωνεύονται τα Ιερά Λείψανα των αγίων, όμως βαλσάμωσαν για να προσκυνούν, τους μεγαλύτερους άθεους εγκληματίες του 20ου αιώνα...
http://www.oodegr.com/oode/a8eismos/e....
Μάο Τσε-τουνγκ: «η θρησκεία είναι δηλητήριο» Ο Μάο Τσε-τουνγκ (1895-1976) ήταν ένας ακόμη άθεος εγκληματίας που κείται ταριχευμένος για δημόσιο προσκύνημα. Ήταν Κινέζος πολιτικός, παιδί εύπορων αγροτών και ανακάλυψε τον μαρξισμό στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου. Η άνοδος του Μάο στην αδιαφιλονίκητη ηγεσία του κόμματος έγινε το 1935. Ο Μάο, το ταλέντο του στο να σκορπίζει το θάνατο το είχε βέβαια πριν ανέβει στην ανώτατη βαθμίδα της ιεραρχίας. Δρώντας σαν απλός ληστής της υπαίθρου αρχικά, υποστήριζε ότι κυνηγούσε τους «πλούσιους κτηματίες», όμως στην πραγματικότητα λήστευε ακόμα και νοικοκυριά που είχαν μερικές κότες... Οι ληστείες αυτές συχνά συνοδεύονταν από εκτελέσεις και βασανιστήρια:

«Ο Μάο είχε καθιερώσει τις δημόσιες εκτελέσεις ... Έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία στον αργό θάνατο ... ένα μεγάλο ποσοστό του λαού αναγκαζόταν να τις παρακολουθεί. Συγκέντρωνε τα πλήθη, τους απαγόρευε να φεύγουν και τους υποχρέωνε να βλέπουν ανθρώπους να θανατώνονται μ' αυτόν τον αιματηρό και μαρτυρικό τρόπο. Οι κραυγές των θυμάτων γέμιζαν με τρόμο όσους τις άκουγαν [...] Ο Μάο και ο στρατός του ζούσαν από τις λεηλασίες που διέπρατταν ... Είχαν δώσει ένα μεγαλοπρεπές όνομα στις επιδρομές τους ... ''Η συντριβή των τυράννων-κτηματιών''. Ωστόσο, στην πραγματικότητα ήταν συνηθισμένες, τυφλές ληστείες ... Το ''πλούσιος'' ... ήταν σχετικό και μπορεί να περιελάμβανε μια οικογένεια που είχε περίπου είκοσι πέντε λίτρα λάδι μαγειρέματος ή μερικές κότες. Η ''συντριβή'' περιελάμβανε την απλή κλοπή, την απαγωγή και τη δολοφονία ... Για να εξασφαλίσει την εύνοια των στρατευμάτων, ο Μάο ίδρυσε ''στρατιωτικές επιτροπές'', στις οποίες οι στρατιώτες θα συζητούσαν τι θα έκαναν με τις εισπράξεις από τις λεηλασίες».

Το κτήνος αυτό, για να πορευθεί στην ηγεσία του αθεϊστικού καθεστώτος, φρόντισε πρώτα όπως ο Λένιν ή ο Στάλιν να εξοντώσει κάθε διαφωνούντα:
«Κατάρτισε έναν κατάλογο με τα ονόματα των εχθρών του ... ''Εκμηδενίστε τους όλους'', διέταξε, ''σφάξτε τους μαζικά σε όλες τις κομητείες και σε όλες τις περιφέρειες. Όποια περιοχή δεν λάβει μέρος στις συλλήψεις και τις σφαγές ... να τους πιάσετε και να τους ''φροντίσετε'' (σιουν-μπαν, που υποδηλώνει βασανισμό ή και εκτέλεση) ... Ο Λι ... συνέλαβε τους άντρες που υπήρχαν στον κατάλογο του Μάο και τους υπέβαλε σε ολονύχτια βασανιστήρια ... συμπεριφέρθηκε ιδιαίτερα βάναυσα στις συζύγους των ηγετών ... οι γυναίκες αναγκάζονταν να γδυθούν και στη συνέχεια ''το σώμα τους, ειδικά ο κόλπος, καιγόταν με αναμμένα φιτίλια, ενώ τα στήθη τους κόβονταν με μικρά μαχαίρια''...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου